rss
email
twitter
facebook

Wednesday, September 7, 2011

Rahsia Besar Coca Cola Sedap Sangat Tersebar!


Salam semua. Ades terkejut beruk aku apabila membaca satu artikel kat forum ni berkenaan minuman bikarbonat yang sangat popular - Coca Cola! @ Coke.
Dulu dah memang kecoh pasal Coke ni. Macam2 andaian yang mengaikatkan resepi rahsianya sehingga menjadi kegilaan kebanyakkan remaja dan dewasa.

Yang terbaru kecoh apabila seorang bekas pekerja yang dipecat mendedahkan kepada Weekly World News yang antara bahan yang terkandung di dalamnya adalah - AIR LIUR!! 


Perg!!..Memang menjijikkan. So tak payahla nak berbangga sangat dengan jenama Coca Cola ni. Minum air suam lagi bagus dan berkhasiat! 

2 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

Paris Lipton said... [Reply]

yeke yeke?? oh em jeyyyy

++ m.0.n.K.eY ++ said... [Reply]

sahih ke x sahih ke,better x yah minum..minum kopi susu lgi best! haha

newbie dtg mlawat ;)

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back