rss
email
twitter
facebook

Saturday, April 21, 2012

Proton Preve Accident!


Satu lagi model kereta Proton kebanggaan Malaysia telah dilancarkan pada 16 April 2012! Proton Preve. Gambar berikut mungkin mengiurkan anda semua..

Untuk makluman, Proton Preve ini adalah model kereta Proton yang kedua selepas Exora Bold yang dilengkapi dengan enjin berkuasa turbocharger..wow. Dengan hampir 94 peratus komponenya dari pengedar tempatan telah membuktikan kebolehan kita dalam bidang automotif semakin cemerlang!

Proton Preve ditawarkan dengan harga dari RM 59,990 hingga RM 72,990 yang tentunya agak murah dalam segmen saingannya. Dan yang paling bestnya, ia juga dilengkapi dengan kemudahan akses internet 4G dari YES. Hebatkan?!

*
*

*


Dan lihat juga berita panas yang melanda kereta kesayangan aku ini bila kecoh yang Proton Preve ini eksiden agak teruk kat susur DUKE, Sentul. Hingga ada mulut dan tangan yang busuk memburuk-burukkan kualiti Proton Preve ini. 


 Sumber penuh dari nescafeais.com - PROTON PREVE PATAH RODA KEMALANGAN dan paultan.org - PREVE ACCIDENT

Anyway aku tetap berbangga dan aku percaya PROTON akan terus maju dan gemilang di masa hadapan dengan sokongan semua rakyat Malaysia!
0 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back