rss
email
twitter
facebook

Friday, May 20, 2011

Nur Kasih The Movie



Wah pasti ramai berduyun-duyuk ke pawagam semalam 19 Mei 2011 sempena Tayangan Pembukaan Filem Nur Kasih The Movie. Si makcik2 peminat setia drama Nur Kasih kat TV3 dulu pasti menunggu saat ini kan?

Aku dulu pun ada gak sekali sekala curik2 tengok drama ni dan memang best tapi tak boleh masuk ngan jiwa aku. Anyway kemunculan si pelakon cilik Mia Sara Nasuha yang cute ni pasti memberi kesegaran dalam filem ini. Apa komen buat yang dah menonton??




3 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

KurekureKecik said... [Reply]

belum tgk lagi

Made Budi said... [Reply]

tak bisa tengok nih drama, tak ada channel.....hahaha :D

republik n9 said... [Reply]

gua tengok kongsi hari tu... best gak

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back