rss
email
twitter
facebook

Thursday, June 16, 2011

Kakitangan Kerajaan Tengok BLUE!


Ahaks..memang mengejutkan dan senonoh sekali. Sekumpulan Hacker yang dari Lulz Security (http://lulzsecurity.com/) mendakwa telah berjaya menggodam beberapa laman web kerajaan! Aku pun tak pasti apa reason diorang tapi heboh yang cakap ini semua sebab kerajaan telah menyekat banyak kebebasan dalam berinternet!
  
Yang paling baru adalah dengan disekatnya segala macam file-sharing site seperti:


www.megaupload.com

www.fileserve.com

www.depositfiles.com

www.filestube.com

www.duckload.com 

dan pelbagai lagi....

Dan yang paling menjijikkan bila hasil dari godaman diorang tu kantul beberapa nama kakitangan kerajaan kat negara kita ni melanggan dan melayan laman lucah/porno menggunakan email jabatan!!

Check out these government and military email
addresses that signed up to the porn site...

They are too busy fapping to defend their country:

azmeal@cmc.gov.my | ilovedyna
flag@whitehouse.gov | karlmarx
kamarudinalias@mmea.gov.my | 814550
james.ben.hopkins@us.army.mil | j347576
wade.quigley@ang.af.mil | mywife01 <-- American fighter pilot LOL
aaron.c.sewell@us.army.mil | 3689817

Aku tak pasti dakwaan Lulz Security ni betul atau tidak, tapi diharap pihak jabatan berkenaan dan lain-lain SILA SIASAT KAKITANGAN ANDA!

 Sungguh memalukan gitu..Dan kes sites yang disekat oleh kerajaan tu (SKMM) adalah bagus jika laman tersebut benar2 tidak bermanfaat..




0 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back