rss
email
twitter
facebook

Saturday, June 18, 2011

Buffered Earning | 29 Sekaligus! Tak Ke Gila?

Salam semua. Sekaligus?? Ahaks! Janganla terkejut lak. Saja buat gimik, kalau idak takdenya korang nak baca entry ni betul tak? Tapi Alhamdulillah kerana sejak aku mula berblog dan berjaya membuat duit yang tak seberapa melalui Nuffnang Ads - Hampir 29 jenis iklan dalam bentuk campaign dah aku pulun sakan dan tak sakan! Tak caya? Jom tengok screenshot buffered earning campaign yang dah aku lesapkan..

Ala tapi apa yang nak diherankan, ramai lagi yang berjaya malah lebih berjaya dari aku ni. Usaha tangga kejayaan kan? Jadi korang jangan salah anggap ini entry berlagak dan show off..just nak bagi tips yang tak seberapa ni. Sama2 kita kongsi. Tips korang pun banyak yang aku pakai gak..haha.

Anyway thanks bebanyak kepada Nuffnang, tak banyak sket pun aku hargai gak dan tetap setia walaupun dah tak sekencang dulu.




1 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

meaw said... [Reply]

wahhh,tahniah ye :D

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back