rss
email
twitter
facebook

Tuesday, June 21, 2011

MaharajaLawak Minggu 12 | Jozan Kelakar Habis!


Aduyaii!...Memang kelakar habislah si budak JOZAN nih! Aku rasa Maharaja Lawak Minggu Ke 12 ni memang milik dorang la. Idea yang tak pernah kering dan bakat yang pelbagai (tiru suara) memang satu kelebihan bagi Jozan.


Maharaja Lawak Minggu Ke 12 Tugas 1 - Jozan



Maharaja Lawak Minggu Ke 12 Tugas 2 - Jozan

Walaupun aku suka gak kat SEPAH dan NABIL tapi aku harap sangat JOZAN akan menang sebagai JUARA MAHARAJA LAWAK ASTRO 2011! Iyehaa..aku dah umumkan pemenang ekh.

4 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

aimaniman said... [Reply]

betullah... akak pon sokong... JOzan mmg paling best.. terutama minggu ke-11 time sketsa bab tv tu.. klako abis la

Wanzi said... [Reply]

jozan memang best.....

tapi yang ni lagi best..

http://www.wanda2u.com/2011/06/makanan-paling-pelik.html

:: hayati :: said... [Reply]

sy tgk tp meyampah

maCy said... [Reply]

jozan best! err.. lame ta update ni :)

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back