rss
email
twitter
facebook

Sunday, January 2, 2011

Syhhh...RAHSIA BE TERBONGKAR!


Wah..pasti ramai yg gembira ngan tajuk aku. Kalau bab duit ni sapa yg tak mahu dengar kan? Kalau korang selongkar memang akan terkeluar pelbagai cara dan kaedah bagi MENDAPAT dan MENINGKATKAN buffered earning dari Nuffnang ni.

Tapi aku percaya kebanyakkan idea tu ada yg berkesan, dicilok dari org lain tanpa usul periksa atau dari pengalaman berharga yg korang sendiri alami. So ini kaedah dan pengalaman aku sepanjang berblogging nih! Zass..


CARA NAK DAPAT!



1) Kalau tetiba ada iklan CPC yg baru atau tak pernah korang tengok kat blog korang tengah mengedik ~ Cepat2 korang blogwalking bagi mencari trafik sebanyak mungkin time itu. Insyallah iklan tu akan jadi milik korang (BE) nanti. Aku dah cuba byk kali dan menjadi!




2) Update survey korang dgn cara nih! (tandakan pada..)

Section 2

Soalan 1 - 4
Soalan 2 - 3 & 4
Soalan 3 - Semua kecuali 5
Soalan 4 - 1
Soalan 6 - Semua

Yang lain terpulang pada korang. Dan submit.


Okay..cukup dulu. Banyak2 nanti tak terkejor. Nak tahu cara nak tingkatkan buffered earning cara aku tunggu seterusnya..Cara2 yg lain boleh juga korang amalkan kerana masing2 ada kelebihan dan kekurangannya tersendiri. 

Dan yg penting teruskan berblogging dgn matlamat utama menyampaikan sesuatu yg berkualiti. Duit adalah sebagai pendorong dan motivasi. Selamat.




15 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

huϟna™ said... [Reply]

bahagian survey ni katne ekk??
asl x jumpe?

Rainbow said... [Reply]

harap2 meletop ler pas try nnt...

tapi takot gak, meletop kuat cam boooooom! :D

misz blur dan celaru said... [Reply]

blogwalking...tips yang menarik...so suker...TQVM!!!!

suhaisweet said... [Reply]

@husna.dekat blog manager-update survey.

deCrewz said... [Reply]

Baik2.. Nnt jai amaalkan.he3

ieMa ackLes said... [Reply]

nice info..
thxs erk..
nk cuba terus ni..
haha

Miecyber said... [Reply]

Wooowww.Tips yang sangat berharga..

Biawak Komodo tersenarai 10 benda ajaib di dunia

AngahSayang2314 said... [Reply]

hoooreeeyyyyy nak cuba la nantiii

Cempakamelati said... [Reply]

tips yang mantap...nak tunggu yang selanjutnya.

Alin said... [Reply]

tips berguna ni..mekasih

suhaisweet said... [Reply]

Cuba..jgn tak cuba..;D

n@jwamz said... [Reply]

woOoO syok2!! wnna give a try:) o yeah...

TiKa LEh said... [Reply]

wah, mcm best je..kena try ni..

ray ban malaysia said... [Reply]

tak pernah cash out lagi nuffnang

❤ Baby Yats ❤ said... [Reply]

tips yang berguna..thanks yer :)

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back