rss
email
twitter
facebook

Tuesday, July 6, 2010

BERDARAH LAGI!!



Fuh saspen jer...semalam dahla tajuk berdarah..hari ni pun darah tak berhenti mengalir..tapi aku pedulik ape sebab ia adalah darah dari tubuh penjenayah yg rebah dalam kejahatan masing2..Aku mmg sokong dorang ni ditembak mati saja dari memenuhkan penjara dan habiskan duit kerajaan kita. Tapi syaratnya mestilah tindak-tanduk dorang ni benar2 merbahayakan nyawa abang2 polis kita ni..Jangan lak tembak sesuka hati nanti bak kata pepatah " Makan Tak Habis oii".. 

Minggu lepas rumah jiran aku di Rawang baru disamun ketika maghrib, siap diacu parang lagi. Dan banyak sangat kes sampai tak larat nak ulas...rasa cam nyawa dah tak berharga sangat..isk isk..




Cuba korang tengok berita hari ni - Lagi kisah orang jahat yg tak pernah serik2 buat hal. Langit tak cerah selalu, sampai masanya kita tersungkur juga. Aku malas nak paparkan berita sbb korang pun leh baca di link di atas. Anyway moral of the story nye... "Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya ............". Pandai punn jawab....tepuk tangan ;D

26 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

Lean said... [Reply]

Dropping by ere. =)

Dewi Batrishya said... [Reply]

Gosh. This is so scary... (T.T)

Faiz said... [Reply]

sekarang mmg dh teruk..nyawa mcm nyamuk je..sng je bunuh...

zool said... [Reply]

memang merbahaya dunia sekarang ni..
tak selamat di mana2

FareedSairi said... [Reply]

semakin hari terasa semakin banyak jenayah berleluasa. adakan negara kita akan menjadi seperti Amerika dan sebagainya???kita jd risau nak keluar rumah???

cronixsoul said... [Reply]

smlm polis tembak mati org rompak kedai emas kat tempat aku~

ChentaHati said... [Reply]

ramai nau org jahat sekrg ni kan?

Siti Noor Afiq Idris said... [Reply]

menakutkan...kena ada polis meronda selalu

zara aluwi said... [Reply]

Sudah sampai masanya, masing2 pakai baju kalis peluru. Manalah tau kot kot ada peluru sesat.

papabear said... [Reply]

orang2 yg masih buat jahat tu agaknya terlalu asyik dibelai oleh setan... tu sebab tak sedar2 and tak serik2...

papabear said... [Reply]

hmm apasal komen tadi tak kuar eh...?

soffya cik bulan said... [Reply]

dude, kamu selalu bg ilmu..

emm, nk tny ye..mcm mana nk buat template m

cm awak....kemas je...:).ajar boleh?

suhaisweet said... [Reply]

@Soffya. Thanx4 pujian tu. Aku pn tersangatla newbie dlm arena ni.MMm..kalau ada yg suka ngan template blog ni dn sbgainy..mungkin satu kebetulan..Insyallah doakan blog ini terus memberi yg terbaik utk friends..;D

suhaisweet said... [Reply]

@Papabear. Blogspot mmg tengah down semenjak2 ni..bnyk gak yg mengadu..

JAI said... [Reply]

wahh..cantiknya rumah blog nie..hehe..dah nama penyamun tak kiralah sapa, pemikiran tetap penyamun. Ziarah dikembalikan

Hamzah Ian said... [Reply]

haha.. ntah betol ke tak polis tu.. main belasah je.. polis skrg jahat2 ramai

xangonila!! said... [Reply]

2 la orang cakap,baik jumpe hantu dari jumpe orang!!hehe..

FazidElias said... [Reply]

hi, terima kasih kerana singgah blog saya :D. salam perkenalan

Sharinginfoz said... [Reply]

memang tersalah betul le ni

Hadiah From Chiang Mai, Thailand

amirah said... [Reply]

return ur visit..yup sgt betul..kdg2 rasa mcm tanak baca paper sebb nanti takot nk kuar rumah..camne tu

v!vi@n said... [Reply]

nowadays life are treated like ntg....gosh...this is so saddening...

bARdbOO said... [Reply]

mcm2 hal la skrgni..



jum baca entry terbaru bARdbOO:

Watermark Blog

yana2605 said... [Reply]

okey done..bukak takat visit jer..i follow ur blog sekali...huhuhuhuh

mummynana said... [Reply]

nayaaa

Admin said... [Reply]

mcm2 hal

maya
http://coretanmayaku.blogspot.com/

Jack Ng said... [Reply]

wow ... dangerous world .....

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back