rss
email
twitter
facebook

Saturday, July 10, 2010

Upin dan Ipin - Aku dah tertipu!


Ia memang satu fenomena......di awal kemunculan mereka dulu..



Celoteh si kembar UPIN dan IPIN ini benar2 menceriakan kita yang menonton..




Menjadi idola ramai kekanak..



Eh..mak bapak pun suka gak tau..



Jual lah apa pun yang ada logo kembar ni..pasti sold out nyer..





Nampak banyak ?? Eleh..kejap je..pastu habis suma tu..



Budak Nur Fathiah ni rupa2nya pemilik suara cute disebalik cerita kembar ni..betul betul betul...








Tapi baru2 ni terbongkar segalanya..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kita suma telah tertipu dengan lakonan dorang..

*
*
*
*
*
*
*
Rupa2nya...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Budak 2 orang ni Upin dan Ipin yg sebenarnya...ler..



Heh heh..

Bisik: Sebenornye aku pun tak kenal dorang ni sapa ;D

36 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

v!vi@n said... [Reply]

LOL...got real person one..i tot is cartoon nia..HAHAHAHAHAH...

nanged and clicked you ads..do hit me bek ya^^

blakepaghe said... [Reply]

hahaha...kelakar abis

JoYce said... [Reply]

OMG..haha!!this is making me laugh. LOL!!!!

Pja said... [Reply]

Hahahaha comel lah! :)

mama zharfan said... [Reply]

me jln2 ari sabtu..
my boy peminat upin ipin ni :)

mizzura said... [Reply]

comelnyer duo org boy tooo... mesti mak bapak diorang fan sangat + anak diorang pun fanatik sgt... tu menjadik tuh..

akuzle said... [Reply]

hahahah, good 1 though.....

of tr@vels, 3nvironment, 9hotography and bl@bl@bl@ said... [Reply]

fulamak..sebijik la muka depa ngan upin and ipin..hahaha

Nana Eddy said... [Reply]

waaaahhhh comel nye

thomas said... [Reply]

samalah muka dia orang.

❤ princess ❤ said... [Reply]

muahahaha~
bergoncang perut ketawa..

QuiRkY-Malaysia said... [Reply]

ooo.. cute litte girl

Afra Yuri said... [Reply]

haha cute la budak dua org tu!

IxoR@ said... [Reply]

hahahahhaha....

so cute la...

:P

Cik Wanie said... [Reply]

alololololo,
cutenyer,
tapi btul ker?
huhuhuhu...

btul btul btul...:)

Miss ... said... [Reply]

aku ingat anak ko td x pun anak buah ekeke

azuan said... [Reply]

lebih kurang muka ngan kartun tue huhuu

zz@mira said... [Reply]

cute...ada upin ipin real...hehehe... :)

LiLy said... [Reply]

here is for u..

http://malaysia.youthsays.com/fairy88lily/Slash-Live-in-KL

emieysandra said... [Reply]

upin ipin!!

suhaisweet said... [Reply]

Haha..kisah kembar ni byk sgt teladan yg baik utk anak2..dorang pun minat kalau nasihat disampaikan dgn ada unsur humor dan sbginya kan..lagi cepat meresap dlm jiwa la katakan..;D

Anyway thanx all the comments comin in..

AiZ said... [Reply]

haha.. benar2 tertipu.. TQ.. ^__^ haha





Aiz latest entry
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Anne Boleyn said... [Reply]

Hahah siyes sebijik lah. hahaha tapi memang betol, cite upin ipin ni mmg rmai pminat. yang dah beso2 pon tengok gak cite ni. anak buah hana lagi lah. hari2 dok ulang cite yang sama je. sampai upin ipin pon dah boring tengok dia. haha :p

Mama JnJ said... [Reply]

waaa..real punya upin ipin, cayalah..kalau dorang ni berlakon memang femes ni..

kar nee said... [Reply]

wao they exist haha
nanged u :)

Sharinginfoz said... [Reply]

memang gempak upin dan ipin kan...

Segmen Kenali Blogger

ashra said... [Reply]

hehe..tak sangka wujud upin ipin alam realiti ek? =)

kojah said... [Reply]

hye...singgah2 sini...1 entry jerk dlm 1 page??

vidadarisakura said... [Reply]

;)

windi said... [Reply]

kiutnya bebudak dua orang tuuu...

syahrilhafiz said... [Reply]

hurm betul3..
comel lorh..=)

~~@lyci@~~ said... [Reply]

hai.. tq droping @ myblog..

wah, u got the real Upin & Ipin hehe.. comey seh ;)

mummy alesya said... [Reply]

heheheh

Sesumpah said... [Reply]

hahahaha terbaiklah kau, eh muka sama cm kau jeh


tak ngaku dah ade anak ea?


:)

Rabia Sensei said... [Reply]

Haha..botak chin =p

Apa Nama Sebenar Artis Kita Ek?

HonEyBuNNy said... [Reply]

hehehe..comel pe upin n ipin tu...hahah

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back