rss
email
twitter
facebook

Thursday, July 22, 2010

Kau ada duit ke nak bayar??!



FERRARI??!!



Fuh!..Sapa kat dunia fana ni yg tak teringinkan...Dengar deruman enjin dia jer dah meleleh air liur korang kan?..

*

*

*

*

*

Kat Malaysia kita ni pun leh dikira sangatla berape ramai yg simpan makhluk ni kat garaj dorang..Memang ada class!!






Tengok kat sudut mana pun memang cun..rekabentuk perfectla..takde cacat celanya. Mmm..tapi warna ni susah nak jaga lak..nanti kalau selalu basuh orang kata kita riak lak..phew..

*

*

*

*


Kalau ada duit lebih lehla sambar satu jenis ni...Orang rumah aku memang minat bebenor tengok kaler ni..

*

*

*


Pasti tergezut nenek dan atok aku kalau tengok aku keluar dengan pintu terjungkit...mengucap mengucap..

*

*

*

*


Kalaula aku banyak duit dan kaya raya...tak bawak punye kete wira ni..biarla orang kata aku tak mementingkan barang buatan nasional...abih tu aku dah kaya!!

*

*

*

Tapi lambat lagi kot time tu..wira pun wira la....janji leh pecut cam ferrari..















Aku tahu korang pun teringin cam aku..




...teruja...




bila jumpa kete idola korang..




..TAPI!!!


*

*

*

*

*

*


janganla terlalu taksub sampai...




...GINI!!!





Jenuh nak korek duit dik!! Walaupun kete korang yang hancus!..




Mmmm...tak puas hati lagi??




Korang tengok je la klip ini..layan..





Bisik: Abang dah pesan dah ..bawak hati2..korang buat korangla yang tanggung...

8 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

Nina Nurziana said... [Reply]

adeh... org lain yg excident...
orang lain plak yg kene tempuh jem..


malaysia oh malaysia..

Jesson And Rey Ann said... [Reply]

how much one?

mummy alesya said... [Reply]

uihhh...

FarhanaDr said... [Reply]

Road tax ferrari pun dekat 10 ribu.. Tak makan laa.. Haha..

Wanzie said... [Reply]

wah bila nak ganti tu.... nuff honda n bottie

Anonymous said... [Reply]

tu la..yg ferrari harap je besar tp jalan cam ciput..dah wira tu pulak laju nk test ngan korang..kau lak tayang bontot skit kenala sondol dek wira tu..dah naya si wira tu..hahaha

♥ zoe ana ♥ said... [Reply]

i chopppp yang kaler pink tu pls! hahaha. oh my, kesian kete wira tu. jenuh nak membayar.

Anonymous said... [Reply]

I would like to exchange links with your site suhaisweet.blogspot.com
Is this possible?

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back