rss
email
twitter
facebook

Sunday, January 16, 2011

Apple iPad ~Phenomenon in Malaysia!


APPLE iPAD


Pergh!! Ape kebende menatang tuh?? Canggih giler beb! Nak jugak nih! 

Hah..begitulah lebih kurang perasaan geram, cemburu dan meroyannya aku bila first time tengok komputer tablet iPad keluaran syarikat Apple nih. Ternampak mamat hippies kat KL Sentral saja dok tayang kat umum. Banyak betul duit dia!! Aku pasti ramai dah arif tentang populariti gadget canggih nih. So kat sini aku kabarkan yang best2 saja ya:

Ha..copy + paste saja spec dia. Kang aku translate aku gak yg pening. Sekali imbas dah dapat bayang yang fungsi utama iPad ni memang untuk penggemar internet yang selalu bergayut kat pokok (online ler)



Paste lagi. Pemalas betul aku nih. Hehe. Ha..ni adalah harga terkini bagi jualan seketul iPad kat Malaysia. Mahal woo..apa yg best sangat sampai mahal bebenor nih?!



OOooo..


Part ni yg paling aku suka ;)



Handy sungguh! Portable sungguh!!



100% Touch Screen function..I like!
*
*


Tapi mengenangkan harganya yg masih mahal dan aku lebih selesa menggunakan notebook aku yg berkarat nih, cita2 dan cinta utk iPad terpaksa aku pendam dulu ya. Lainlah kalau aku menang pertandingan dan hadiahnya menatang nih..Fuhh..mimpi..mimpi.


Kalau ada kalangan korang dah pakai ..izinkan aku pengsan dulu!Dushh!! (jeles)




21 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

caliph shuriken said... [Reply]

klau dpt iPad ni mudah skit wt presentation kt client ^^

suhaisweet said... [Reply]

Setuju..cepat dapatkan satu! :D

ctpayong said... [Reply]

mahal ler rega dia...tak dapat nak kumpul sbb asyik kena beli makanan kucing ja...haaaa

AngahSayang2314 said... [Reply]

angah pun minat gak tapi tak kesempatan nak belii lagi banyak lagi benda lain

Sasa Al-Sharif said... [Reply]

benda tu terlalu gedabak untuk di bawa. baik aku main kamera aja

munna said... [Reply]

munna pun ada berangan nak dapat gadget ni.. best giler

kakchik@ella said... [Reply]

dlm ati lum ada itu cinta lgi. hihi ..

Hanis Azla said... [Reply]

berkenan tp takde teringin lagi.. he..he.. save sikit duit..

mira the monster said... [Reply]

nak jugak ipad ni !!!!!!!!

+akufobia+ said... [Reply]

duit da tak tahu nak buat apa nanti beli la.

ferra said... [Reply]

wahhh cm best jer. mau jugak mau jugak

ASSOYFINGER67 said... [Reply]

kalau nak jadi blogger full time sesuai pakai nie huhu

Abu said... [Reply]

kena beli satu neh wat baca ebook yang beli kat IM malaysia.. huuhuhu

Nadd said... [Reply]

mahal.
xde duit nk bli. T__T

mizu-KDRI said... [Reply]

waah.. minat gak ni ipad..
>_> xde modal..
bli yg ciplak kang ha....
nyesal lak nnt.

CiK QiQi said... [Reply]

haish....qiqi pon tringin tp duit tlh menyekat sgala2nye..huaaaaaaaaaa

CiK NuYu said... [Reply]

Minat jugak tapi poket tak berapa nak minat pulak...hiks

cikpia said... [Reply]

aku nak jugak!!!!

Jumir said... [Reply]

Bercadang nak beli sebab laptop HPku rosak. Tgh pikir...

cik grrr said... [Reply]

tolong syaa plak please! before 7/2 ni.... T_T

ima said... [Reply]

nk satu ipad jugak la!

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back