rss
email
twitter
facebook

Saturday, January 1, 2011

Apabila Tuhan memanggil...


Antara drama yg pernah dibintangi

Salam semua. Selamat tahun Baru 2011. Pasti ramai yg bergembira dgn tarikh 1.1.11 ni kan. Ada yg berkahwin time ni, melahirkan anak dan yang paling menyedihkan bila hari yg gembira ni kita kehilangan org yg disayangi.



Tinggal kenangan

Sungguh mengejutkan bila mendapat tahu seorang lagi anak seni telah pergi meninggalkan kita di dalam usia yg sungguh muda. Sesungguhnya ajal dan maut bukan hak kita. Beramal dan bertakwalah sesempurnanya kerana telah terbukti dunia sangatlah sementara.

Allahyarham Faizal Yusof (bekas suami penyanyi Siti Nordiana) telah pergi menghadap Ilahi pada jam 1.45 ptg tadi di Hospital Pusrawi, Kuala Lumpur. Mengikut sumber, Allahyarham diserang sakit jantung!


Takziah dan Al-Fatihah dari suhaisweet.


13 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

Dhofwatul'Aisy said... [Reply]

takziah buat keluarganya.

MrsAyie said... [Reply]

al-Fatihah...

Semoga roh arwah ditempatkan dalam kalangan org beriman

Maria James said... [Reply]

takziah buat keluarganya. may him rest in peace. :(

yott said... [Reply]

alfatihah..

Gen Fujita said... [Reply]

Baru dengar berita pasal dia ni tadi. Muda-muda lagi dah heart attack, betullah ajal maut tu tak kenal usia. Innalillah ilaihirojiun.

KUREKURE COMEL said... [Reply]

alfatihah

suhaisweet said... [Reply]

Tetapi kita pun kenalah beringat walaupun ajal ditangan tuhan, kesihatan jgn amik enteng.

Rajin bersenam dan jaga makan wahai kengkawan.

E L Y A said... [Reply]

alfatihah .
tekejot betul bila tgk berita td ,
semoga roh dicucuri rahmat .

caliph shuriken said... [Reply]

al fatihah...

Latifah said... [Reply]

takziah buat keluarga arwah.

al-fatihah.

semoga rohnya tenang dan aman di sana.

SizZLing SuZai said... [Reply]

innalillah..mmg sgt terkejut ngan pmergian Allahyarham.. ><

Tuan-Belog said... [Reply]

Al fatihah....

intan abidin said... [Reply]

takziah buat keluarga, semoga rohnya di tempatkan bersama golongan orang2 yang beriman...al-fatihah...AMIN...

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back