rss
email
twitter
facebook

Sunday, January 16, 2011

Ramai Yang Berminat Dengan Fasha Sanda!


Salam weekend semua. Apa aktiviti hujung minggu nih? Buatlah sesuatu yg memberi faedah kepada diri dan keluarga ya. Jangan lupa ambil kesempatan cuti ni untuk bersenam sebab dah banyak kes yang sakit jantung seawal usia sekarang nih!!

Dalam sibuk mencari idea buat penutup minggu ni, terfikir juga aku untuk tinjau2 apa hot keywords yang tengah benar2 hot sekarang nih kat Malaysia. Jadi macam biasalah dgn kepakaran aku tahap 5 nih, gadjet hikmat sakti aku Google Insights for Search digunakan buat sekian kalinya. 

Untuk info korang, dah banyak kali aku guna tools dari Google ni dan percayalah ia memang memberi kesan. Ha..buat yang tak tahu lagi tentang kelebihan tool ni leh tengok tutorial aku yang lepas:



So..apa keyword yang tengah meletop sekarang nih??



Hah!!..terkejut bukan? Tapi apa yang nak diherankan. Isu Fasha Sanda ni memang tengah hot sekarang nih. Sesapa yg buat entry pasal si Fasha ni memang hits giler la trafik blog dorang tuh!! Takyah blogwalking pun takpe..isk.

Dari isu Fasha Sanda berbikini hinggalah kes dia tak menepati janji untuk ke suatu majlis artis. Hmm..tapi aku tak tergamak lak nak buat cerita pasal Fasha Sanda ni. Biarlah dia ngan hidup dia. Buat aku tambah dosa je mengumpat. Cariklah sesuatu yang lagi informatif dan beri manfaat!!!


13 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

@juera said... [Reply]

semalam ak tgok minah tu dlm 9 september..berlakon mmg best tp perangai je mcm hape..huhu

suhaisweet said... [Reply]

Huhu...dapat dah sorang yg anti! Hehe

Myra Ayreen said... [Reply]

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Chakk Chakk ... laga laga pp dulu .. me datang Menjenguk .. sambil bace bace Entry yang very the buggy and buzz nih .. hehehe ..

hit me back okey dear ..

NotaGedik : tengok aje dekat Melodi kang .. eyuuu ! serious ! tak suke die ..

nur said... [Reply]

Owh.. dia nih ke... ingatkan Ana tadi

Jemput keALL IN ONE

*cimOt* said... [Reply]

controversi lebeyh!!fasha panda!!

asliner said... [Reply]

btol2..
post entri yang berfaedah dan ade matlamat je..(^_^)

Piasara said... [Reply]

langsung tak minat..tak minattttt kat dia,tgk lakonan dia pon tak nak..

Yua said... [Reply]

minah ni seksi habes.... x minat....

Gen Fujita said... [Reply]

Nama dia bertambah panas sejak cerita bikini tu naik. Tu yang ramai nak tengok tu.

Datin Ellis Suriyani said... [Reply]

x suke la fasha..haish..

AngahSayang2314 said... [Reply]

ramai cerita kisahnya...kat tv pun kuar gak

Nur Fannun said... [Reply]

kn dia tgh hot, rmai org cari gmbr dia yg hot tu..tp dia berbakat..lakonan dia mntap
tp kesian suka cri kontroversi & publisiti

Ajie Mohd Tahir said... [Reply]

wow hot!
==

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back