rss
email
twitter
facebook

Friday, September 10, 2010

Ucapan Khas ~ Dengar Bebaik dan Record




Kepada semua yg pernah berkunjung ke blog ini...aku mohon ampun dan maaf jika ada terkasar penulisan, tercurik gambar tak bagitau dan tak balas2 komen korang...Berhati2 semasa memandu dan makan lemang jangan sampai tercekik sebab aku tak buat lagi tips nak elak tercekik lemang tu..
Jumpa lagi dalam masa terdekat dan nantikan entry2 terkini dari aku,..Insyallah.
Salam Eidul Fitri dari Suhaisweet Sekeluarga.



9 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

pilotHans said... [Reply]

happy eid mubarak 2u bro ....

Semidoppel said... [Reply]

So sad, I can't understand the language

merahitujambu said... [Reply]

selamat hari raya..jempt ke rumah

ayin~weeweet said... [Reply]

selamat hari raya juga.minta maaf zahir je batin xada kot hahaha

LIPISLADY said... [Reply]

Assalamualaikum,,
Sallam singgoh..
masih beraya lagi ke?

+akufobia+ said... [Reply]

selamat raya.hee.

irkiz said... [Reply]

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin..Jangan luper entry pas raya..dinantikan..heheh

Pencacai Alim said... [Reply]

aku pon sama

suhaisweet said... [Reply]

Salam Eidul Fitri semua...sorry ekh tak dapat nak update blog ini dgn posting terbaru sbb..

1. Line slow sgt
2. Tgh kumpul bahan yg paling menarik
3. Lemang dan kuih tat masih byk lg..
4. Kemaruk beraya sambil bersedekah dan kumpul duit raya anak..hehe

Anyway..tungguuuuu..

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back