rss
email
twitter
facebook

Sunday, September 5, 2010

Hari Raya ~ Siapa Paling Hepi?!


Apalah aku ni..cakap pasal raya sapa yg tak gembira..tak waras ke?..Iyela..aku tau tuh..tapi meh la kita gi tengok ngan lebih specific lagi..sapa yg paling gembira antara kita bila raye nih...cewah..


*


*


*

Kita mulakan di bengkel kete dulu ye..


Hah..tersonyuum lebar si tauke2 bengkel kete seantero Malaya..mana tak nye..time ni la permintaan melebihi perkhidmatan..org kata. Jadi berhati2la ekh..jgn sampai terperangkap sudah. Tapi ada gak yg menawarkan pelbagai diskaun menarik utk korang. So..semoga terpikat ye!

*


*


*



Kemudian...anak2 kita ler yg paling gembira kan?..baju baru dapat...duit raya dapat..eh eh..upah puasa penuh pun leh dapat jugak ke?? Hmmm....Walaupun steady jer bukak posa kat bilik air..~TANPA KANTUI..

*


*


*



Next pulak..Siapa?!..tentulah kakak2...para usahawan part time bagi kuih raya...baju raya... dan segala macam raya la senang citer...

*


*

Dan last skali..janganlah dilupakan...


Atuk dan nenek kat kampung tu pun nak tumpang gembira gak di hari mulia ni...walaupun anak2 dia tiga empat tahun sekali baru balik kampung...sampaikan cucu cicit pun dah tak recognize dorang..


*


*

OOppss..ada lagi....ada lagi..


*


*

Sapa pulak nih?? Siap bertanjak lagi..


Apa?!..Korang ingat patung kat KAMDAR tu tak gembira gak ker??..Selalu asyik berkot dan bertali leher jer..nak merasa gak dorang bergaya time raye2 ni.....


..Kesimpulannya...Semua sekali gembira lah abis cerita...;D



PotPet: Isk...baju raya tak beli lagi...

Gambar : Google

13 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

MUhamad Yunuz said... [Reply]

follow me back!

Cik Agogo said... [Reply]

wahahaha...

gila macho patung kamdar tuh...

bape lama awk buat kajian nih?? haha... tengs la wat saye gelak tak berenti pagi ni... heheheh...

Un Phat Lee said... [Reply]

nice post.bro.XD

pearl apple said... [Reply]

hak3...patung tuh memang best..sian dia..i like..=)

(: syai_sharif :) said... [Reply]

HAHA cool ^o^
anyway, yg "nak g PLKN" tu takbley blaa "-__-

iZzuDdin said... [Reply]

tambah lg 1 kesimpulan...
sape dapat duit,komfem hapi2 raya ni...

*xmcam aq..hehe

aSmiDar said... [Reply]

haha..g beli abju raya nun..
kan tak dapat pakai macam patung kamdar raya ni..hikhik

Madam Sooyaree said... [Reply]

ku pun happy gak, pasal tahun ni boleh mengutip hasil anak, hahahaha

ayin~weeweet said... [Reply]

hahaha yg last tu tabik spring lah hehehe

luna_e said... [Reply]

yeah..setuju

Black_roses92 said... [Reply]

hehe..bley plak gitu ek?? xpe2 malam raya t g la shopping puas2. murah!! murah!!

http://black-roses92.blogspot.com/2010/09/fikir-raya-je-sekarang-ni.html

tQ

Aidi-Safuan said... [Reply]

hahahaha.... tokey tow truck pon sama gak. menunggu jer kat jalan raya

Sophia Rani said... [Reply]

hahaha... steady la patung tu... ;p

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back