rss
email
twitter
facebook

Monday, November 29, 2010

Tawaran Terhad!


Salam semua pembaca. Aku maju setapak lagi. Kali ini aku ingin menawarkan tempat duduk terhad (VIP lagi tuh) kat blog ini. Kalah Airasia.


Hanya 4 space dulu disediakan untuk yg bertuah dan cepat.(TINGGAL 1 JE LG!)

Syarat-syarat:
1) Ukuran adalah 125 X 125.
2) Harga RM 5/bulan
3) Banner adalah ciptaan sendiri.
4) Blog tiada unsur rasuah, maksiat, judi, khalwat dan sebagainya. (x subahat.)

Kebaikan?
1) Aku dapat duit poket. ;)
2) Korang yg bankrupt ;)
3) Mencantikkan blog aku (kalau banner korang cantek!)
4) Backlink aku pun cantik!

*
*
Hish..Ala korang jangan risaula. Dua-dua dapat manfaat. Aku akan cuba pastikan agar duit yg korang laburkan berbaloi sesuai ngan usaha aku. Tak perlu aku paparkan statistik TRAFIK aku dan sebagainya. Insyallah. Selamat Berblogging.

Oops terlupa, buat yg terpilih, blog korang akan dapat percuma 1 kali review dari aku. Nak tengok betapa kretip ke tak aku tengokla entry2 aku yg lepas terutama dalam label aku yg kreatif

Berminat? email aku di kublai9@gmail.com 



Psst..Cuba korang tengok bape org yg subscribe aku kalau tak yakin lagi..


6 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

AngahSayang2314 said... [Reply]

nak joint tapi tak ada bunner angah dah emailkan dah
Rina_2314@yahoo.com

Dilema Si Tangan Basah said... [Reply]

menarik

:)

deefaLya~ said... [Reply]

wahhhh, menariknyeee~ tp saya x de banner. sob3.

Firdani said... [Reply]

syarat no 2 boley tolak tak?hehe

AngahSayang2314 said... [Reply]

angah tengah mencari org yg pandai buat angah tak pandai buat

suhaisweet said... [Reply]

Thanx buat yg langgan ads berbayar aku. Masih tinggal 1 space lagi tolak yg satu utk blog kedua aku. ;)

Happy Blogging!

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back