rss
email
twitter
facebook

Friday, August 13, 2010

Al-Kisah - Cinta Blogger


Salam Jumaat semua kengkawan suhaisweet. Sesuatu yg menarik nak aku kongsikan bersama dan aku mmg pasti tak ramai antara korang yang pernah terpikirkan mende ni.

Ceritanya, bagaimana kalau korang si penulis blog ni bercinta sesama jenis..........isk isk..bukan yg itula.. Maksud aku sesama professionla...hehe. Mari kita selongkar keadaan bilamana terjadi
blogger blogger.

..Muah muah muah!..


*

*

*

*

*

*


jeng jeng jeng..



Mmm...macamne nak start ekh,..k tengok nih!



Setakat cinta kat Facebook tu mungkin dah biasa sangat sekarang nih..tapi cane kalau dorang ni menggunakan sebaik mungkin peluang di atas..tentunya kat blog si jejaka atau gadis yang diminati..sampai orang lain yg menumpang pun naik menyampah..org tengah bercintala katakan...nak wat cane..

*

*

*

*

Akhirnya setelah berbagai janji dimeterai...aku suka hang dan hang pun dah suka aku..tunggu apa lg?? ..Sebelum abg blogger lain potong line...



Dasyat weh..takyah gi candlite dinner..tak payah sambil berlutut nak pinang anak dara orang.. cukup dgn berchatting je..duit pun selamat..moden ler katakan..

*

*

*

*



Mulai hari tu maka penuhlah posting hari2 tentang persiapan kawin yg berbagai..sumanya dia nak bagitau..hantaran bp dulang la, langsir bersilang 4 ke..siap jemput kengkawan takyah pakai kad pun ada..Steady followers kan ramai..

*

*

*

*


Korang bayangkan bila dua insan telah bersatu..tentunya blog dorang pun ngikut sama kan?? Kalau yg masih sayang kat personal blog dorang tu mungkin maintain..cuma letak gambar pasangan dia jer..tu tak campur lagi 4 orang anak kat blakang tuh..

*

*

*

*


Comelnyerr..sori Kak,..pinjam gmbr anak jap..

Agak nak menarik depa buatla satu blog utk anak dorang..apa yg dok cerita selalu?? Anak bangun, makan, menyusu..tido balik..Tapi yg bagusnya takyah buat album gambar kat rumah sbb dah berlambak gambar dorang dalam tu..

*

*

*

*


Buat yg dimurahkan rezeki tu,..duit nuffnang leh la beli barangan dapur ke,..susu anak ke..rantai gelang ke..Oops..banyak tu ;D

*

*

*

*

Dan kalau jodoh tak panjang cane lak ekh...iskh isk..tak tergamaklak aku nak pikir....Kalau boleh biarlah berkekalan hendaknyer..tak osah bercerai berai weh..

*

*

*

*

*



Anyway buat yg terkena batang hidung selamat berumahtangga diucapkan..tak kiralah di mana korang berkenalan yg penting niat di hati kena baik..betul3

♥♥♥♥♥

23 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

Sumijelly said... [Reply]

hik3... penuh dgn imiginasi...
iyerla..andiala kan blogger bercinta sesama... mcm mana yek..
ada apa..cuma tak perasan jer..hik3

Sumijelly.com

usop said... [Reply]

tu lah kalau dah jodoh tak kemana, hehehe, ajal mau jodoh smua kuasa Allah, kadang memang tak terfikir pun mcm tu ceritanya

Miss Eynee said... [Reply]

hehehe :)

yui92 said... [Reply]

haha... kalau ada buat silap sikit mesti abis canang kat blog...

follow saya juga

I*K*T*I*R*A*F said... [Reply]

kawen jgn lupe jemput.hahahhahaahhahahahhahahhahaahha ~ :D

ASaDa RyutaRo said... [Reply]

hahaha.. ade je kot. cuma tak nampak lagi sape2 yg bercinta sesama jenis ni. err.. maksud sy sesama blogger.. ngee =P

selamat berpengantin kepada mereka yg berkaitan. =P

pawaka19 said... [Reply]

boleh kawin da tu..lawak siot..

"Permainan video game pada masa hadapan, simulator F1"

duta_illuzm said... [Reply]

citer diri sendiri ek??? hehe,,,

.s.o.f.i.a. said... [Reply]

comel nyer.....!!!! mesti entri jiwang jer... main balas2 plak..... he he....

MyraLove =) said... [Reply]

hahaha..menarik-menarik =)

Pinky Pixie said... [Reply]

ade je ye.. biaselah, jodoh ada di mana2..kne usaha kan.. hehe

♥ Projek Hujung Minggu ♥

maCy said... [Reply]

wahaha.. klakar2 ;D

AJ said... [Reply]

hehe mmg ader jd cmtu :)

Idalara said... [Reply]

penah juga hampir terjerumus ke kancah (Oppss...hihihi..)cinta blog ni namun mujur lah sempat insaf dan bertaubat...teruk gak rasanya jatuh cinta kat blog ni...apa2 pun semuanya jadi pengajaran..

BezBuddy said... [Reply]

haha...ni tuju kat sape ni?

nadiah said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
nadiah said... [Reply]

banyak earning nuff tu,leh kongsi sikit bt beli baju raya...hehehe

nur said... [Reply]

hehe.. menarik sungguhn

nuriz said... [Reply]

hehe lawaknye duit nuff banyak tu kekeke

piewahid said... [Reply]

he3,

a'ah, betul jugak kan?

indra said... [Reply]

mampir nie k lapak ane http://www.tiket-pesawat-dibandung.co.cc

CiK FizA said... [Reply]

HAHAHA~ Sangat sangat menarik la :)

CiK FizA said... [Reply]

HAHAHA~ Sangat sangat menarik la :)

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back