rss
email
twitter
facebook

Wednesday, August 11, 2010

Apabila SABUN Mengganas!!



Fuh, dasat tul tajuk n3 aku hari ni..pikir2 cam tak sesuai je ekh..tapi pikir lagi sekali pedulik apa aku ngan tajuk..yang penting content yg nak aku kongsi sama korang kan? Mmm..kalau takde sabun.. mandi memang tak sah rasanya..tapi tergamakkah korang kalau ..


Mandi ngan sabun yg cegini.?



Takpun yg cegini..



Atau yang comel sangat cam nih..


Huhh...kalaulah aku..sayang sangat nak guna..comel dan tergedik2 sabun2 ni aku lihat..Hah..kalau korang nak tau sabun2 ni bukan saja sesuai untuk korang mandi malah sebagai hadiah dan perhiasan pun sesuaila sangat..

Ceritanya suatu hari terjumpalah aku satu blog yg sangat menarik iaitu http://www.mysabun.com/ yang menawarkan pelbagai pilihan sabun yang sungguh eye candy..



Di dalamnya juga korang boleh belajar cara2 membuat pelbagai rekabentuk sabun yang menarik ikut citarasa korang...menarik2..






Tertarik?? Lawatilah pemilik butik sabun ini ye..Cubalah!!


Bisik: Pakai shower foam je skrg nih..moden ler katakan...;D


8 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

Fitrihadi.com said... [Reply]

perghh cute ar..memang tak sampai hati nak guna sabun tu hehe

suzzsuzie said... [Reply]

cantik kan..sweet je...ksue pun semalam dapat sabun gak...sabun laici...sayangnya nak guna

FatinHud=) said... [Reply]

Baru saje baca en3 baru kamoo

: bluedianthus : said... [Reply]

Tak nak pakai sabun tu...sayang je nak guna..:)

Dark Half said... [Reply]

huu..rasa nak makan sabun2 tu

Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

Masquerade Q said... [Reply]

Salam..saya jengah blog awak.

Sabun2 tu cam agar2 je..nak makan.. huhuhuh..comey2.

Meh ler jengah blog kita selalu..

♥ Nasiha Sakinah ♥ said... [Reply]

cute laaa!!hehehe
tp kina men bantai je..
pakai je even cute cmne..ahaks..
tp kan...skrg kai cecair tu je..
yela.. cam kamo kata moden! hehe

M said... [Reply]

Try tengok sabun-sabun cupcake di http://imasoapstar.blogspot.com. Comel jugak. :)

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back