rss
email
twitter
facebook

Friday, December 10, 2010

Income Terbaru~ Heartbeat.my!


Wah kengkawan. Memang tengah panas sekarang ni. Time Churpchurp pun tengah slow skrg ni so ramai yg terpaksa mencari sumber lain bagi menambah duit poket. Memang tak salah kan selagi ada usaha di jalan yang betul... Cut!!

Tanpa membuang masa diperkenalkan - heartbeat.my . 
Satu cara bagi yg ingin curahkan kreativiti dalam menghasilkan pelbagai gift (wedding, anniversary, birthday etc) ikut cara korang. pelbagai barangan yg dijual seperti mug, tshirt, puzzle dn berbagai..

Selain menikmati pelbagai diskaun sebagai member, korang juga boleh menjana income dgn join Affiliate Program dorang nih..

Hanya beberapa step mudah..




2) Dapakan code korang di sini. Pelbagai saiz dan bentuk ikut kegemaran/ kesesuaian blog/site korang. Tampalkan dan start promote. (Macam biasa ;D)
*
*

*

3)Kelebihan...Banyak..


Cerita banyak tak guna. So ambik peluang selagi ramai yg tak tahu nih!! Sebar2kan lah ye..Oh ye lupa nak cakap...Tak perlu khuatir buat yg join Nuffnang..tak terjejas status korang. Bro sembang cakap la..(dia dah selidik kot..)




5 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

Pink Pearl Lady said... [Reply]

mcm best ja,tak brp faham....

mira the monster said... [Reply]

yeke..takot lak nanti status gelihati hilang..huhuhu

+akufobia+ said... [Reply]

testing.hee.

Jieda said... [Reply]

dah try..belum nampak hasil tapi cam best je

suhaisweet said... [Reply]

Hmm..tak salah mencuba segala peluang yg ada kan?

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back