rss
email
twitter
facebook

Thursday, December 2, 2010

Review #1~AngahSayang


Salam semua pembaca. Wah, pasti ramai yg tertanya apo ko bende tajuk aku yg memening kepala nih? Sebenarnya ini adalah penghargaan yg aku janji nak bagi pada kengkawan yg langgan ads berbayar aku. Berbayar? ye la..Anda Bayar Anda Dapat! Mcm Ustazah Bahiyah kata.

So mari kita jejak blog pertama yang bertuah ini..



1) Pengenalan serba sket..

Ha kalau korang lihat inilah pemilik blog ni..Ala akak yg comel tu. Ha, jgn ngorat! Dia dah berkahwin dan beranak-pinak pun. Tak nampak tuh! So jgn ada org keempat lak yg nak join.Nanti abang dia tumbuk lebam mata korang..Huish..;D

Nama angahsayang2314 dipilih sebab apa aku pun tak tahu. 2314 tu mgkin no plat lori dorang kot. Pasti ada maksud tersirat yg sengaja disembunyikan..hehe.


2) Pasal blog nih..


Kebanyakkan yg dicelotehnya lebih menjurus ke general idea, tiada niche tertentu dan Akak ni lebih suka bercerita mengenai apa saja topik yg difikirkan leh Boom! Eh!... Selak kaiN Nampak...nampak apa ?! nampak apa?? Ha kalau korang suspen jer dan nak tahu ..gi la terjah.



3) Nak lagi..apa yg menarik?


Dalam byk2 artikel tuh yg inilah paling aku suka..CEKODOK AJAIB..eh bukan.. cekodok segera. Aku pun tak tahu selama ni ada cekodok segera..isk kena beli dan terus digoreng. Favourite ler katakan..

*
*
Kesimpulannya, memang menarik. Banyak mende yg aku tak tau pun leh tau. (Akak, saya membodek). Tapi mmg betul aku cakap. So selamat berkenalan..


9 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

dayah SnoW Heuka said... [Reply]

fuyo0o cam bes jep...

AngahSayang2314 said... [Reply]

jap2 pembetulan...ye..2314 tue maksud Birth angah dah hubby yer.. hehehe bukan no lorry okies

thanks dikk

suhaisweet said... [Reply]

@Angah. Huhu sorry kak..habislah kecoh satu dunia nih..;D

sarah-najwan said... [Reply]

thniah angah sb direview....

zalizalu said... [Reply]

hahaha... cucur tu.. da lama tak tgk iklan dia... masa mula2 kuar dulu memang kelakar laa... hari2 beli... :)

Unknown said... [Reply]

best jugak langgan sidebar ad ni yea...
bape hinggit perblog?

aibaks said... [Reply]

angah:
aibaks pun ingat tu nombor lori ke.. haha

Asri Alam said... [Reply]

blog aku bila nak review? bagitau jugak yg aku rasa nak berak ketika waktu subuh tu. mesti ramai yang eksaited nak tengok entri berak tu

a片成人網站 said... [Reply]

台灣博彩
免費手機鈴聲下載
正妹美女圖
漂亮荷官
080視訊聊天室
通博最新手遊
試玩輪盤
a片情報站
色情老師

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back