rss
email
twitter
facebook

Saturday, December 4, 2010

Review #2 ~JohariHamzah


Hai kengkawan nun. Yang lepas kita dah baca serba sket mengenai Kak Angah kita yg Boom tu kan? Kali ni sorang jejaka pulak yg telah terpilih utk aku jejak. JohariHamzah.

Bang, sesekali dengar nama dah macam penyanyi 70/80 an pulak. Memamg kelass.



1) Kita jejak kasih dulu..


First, cantik header. 'Bukan Sekadar Catatan' adalah blog title yg dipilih. hah..maknanya Abg Joe menawarkan lebih dari segalanya yg korang mampu pikirkan tuh. Best. Aku dah tilik, selongkar dan buka segala laci almari dan apa yg aku simpulkan ni adalah blog general dan tiada niche tertentu. Tapi yg menariknya Abg Joe ni tak perlu meleret2 ngan entry dia. Cukup padat dan bersahaja..Korang pun tak boring.



2) Memang Super unik!

Proton 5 Pahlawan! Adalah entry terbaru dari Abg Joe. Memang cun kalau dapat satu dari model prototaip proton nih.




Korang tak teruja ke nengok pic pertama tuh..Weh proton tau tak yg itu?!! Banyak lg gambar yg menarik kalau nak tengok.



3) Lagi Suspenn!..


ADAKAH AKU PUN DIPERLUKAN JUGAK? UTK APA? KENE BAWAK IC TAK?..korang selongkar sendiri. Aku sudah..nyaris pengsan!!



4) Best. Menarik. Berminat?


Lastly, Marilah join Abg Joe ni kat fanpage dia ataupun Twitter dia. (Eh, dah join ChurpChurp ke belum?). and So..bertambahlah sorang lagi kenalan. Tak rugi banyak kawan weh.

*
*


Aku ni asyik panggil dia 'abang' macamlah aku ni muda sangat!! tengok dia cam awet muda jerr.. Anyway 'Happy Blogging, Tweeting, Nuffning'..teruss pening..



So.. kengkawan lain yg ingin dijejak oleh aku mehla join ads berbayar aku..bak kata Ustazah Bahiyah- Anda Bayar Anda Dapat! Lebih kurang gitulah aku edit..


Tak Basi Lagi!

1) FRISO MUMMY GOLD - Buy & Redeem!
2) PRUDENTIAL Assurance - RM 30 for survey!




2 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

Tomato Gurl's Life said... [Reply]

menarik review blog ni..thanks ajak cik tom letak iklan kat blog ni..nati cik tom pikirkan dl ye..hehe

sumpit said... [Reply]

manrik jugak teknik ni... pepun jom lawat blog saya. ada contest untuk disertai. hadiah utama berupa domain untuk setahun.

Tolong sebar2kan jugak yer. I dah folo u

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back