rss
email
twitter
facebook

Saturday, December 25, 2010

Review #3 ~Weenashoppe


Terima kasih aku ucapkan kepada Kak Weena kerana sudi melanggan satu lagi tapak ads berbayar aku ni. Seperti yang dijanjikan, review percuma untuk pelanggan yang bertuah ni. Cewah, macam jual barang lak aku ye.

Kali ni lain daripada yg lain. Kalau dulu blog angahsayang2314 dan joharihamzah lebih tertumpu kepada blog personal tapi kali ni lebih kepada blog berunsur perniagaan. Dan yang lebih spesifiknya menjual pakaian khas utk wanita sahaja tau.

1) Pasal Kak Weena..


Hah..serba sedikit telah menjawab soalan tentang owner blog ni. MAXI DRESS?? Apa tu? Jom geledah!



2) MAXI Maxi maxi...






OOooo..ni rupanya MAXI DRESS nih! Baru aku tau. Memang klass. Cam selesa sangat. Memang sesuai buat akak2 yg ada cutting badan yg menarik.




3) Lagi yang menarik..




HU..memang bisnes minded tol Kak Weena ni ya. Selain dari pakaian sebagai dia punya core bisnes, pelbagai aksesori lain seperti tali pinggang turut ditawarkan.



4) My favourite...

Yuhuu..akhirnya aku jumpa gak kegemaran aku kat blog ni..iaitu Kek Lapis Sarawak.

Buat yg gemar tembikai..


Macam nama lagu Ziana Zain..


Memang best..best sangat!


5) Kesimpulan..

Buat yg berminat dan tertarik silalah jengah2 kat blog akak ni. Mana tau dia tengah carik bisnes partner ker. Hah rezeki tu. Berniaga memang paling best dalam dunia. So syabas Kak Weena!





----------------------------------------------------------------
Ads Berbayar ~ 1 ruang sahaja lagi!
Gempaknya Cuti Sekolah Astro - Buat Anak-anak
Season of The Witch - Mesti Tonton!


6 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

Hanis Azla said... [Reply]

Cantiklah.. nnt klu nak beli maxi boleh cari di weenashoppe ni..

CekLa said... [Reply]

nampak sodap kek tu!

AngahSayang2314 said... [Reply]

wow cantikkkk

Bit Zamri said... [Reply]

da pollow..

wah3..suke2!!!
suke....

✿....rossa alina....✿ said... [Reply]

mata saya cuma tertumpu kat kek lapis ituuuuu...LAPAR!! :(

eddi said... [Reply]

sedapnya...rasa lapar tengok

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back