rss
email
twitter
facebook

Tuesday, December 7, 2010

ASTRO ~ Gempaknya Cuti Sekolah


Salam buat semua pembaca. Ibubapa dan juga anak2 mereka. Ha sempena cuti sekolah yg telah berlangsung nih apa program yg telah diaturkan buat anak2? Ada yg hantar ke perkhemahan, kelas motivasi, kelas main pondok2 (rumah nenek) atau lepak kosong je kat rumah. Boring ke? Takde idea ke?
V
V
v

Ha sempena cuti ni ASTRO telah menyediakan sebulan penuh tayangan yg penuh manfaat lagi berkat oleh Astro TVIQ di saluran 552. Semua utk anak2.


Dari Isnin hingga ke hujung minggu pelbagai kategori tayangan pembelajaran yg bermanfaat disediakan mengikut kategori berikut:

1) Seni dan Kreativiti
2) Syoknya Sains
3) Animasi Beraksi
4) Riang Kembara
5) Bijak Memang Bijak

Ha..jawab lah kalau IQ tinggi! Bolehkah cawan plastik diangkat dengan belon?? Tak tau kan.. So jom layan siri tersebut dan banyak lagi.

So mak bapak leh la download penuh kalendar sebulan penuh bermanfaat ni.
*
*
Utk keterangan lanjut..

Ajak anak2 BERHIBUR SAMBIL BELAJAR. Baru canggih...



Bila Nak Basi Nih?!

PRUDENTIAL Assurance - RM 30 for survey!






9 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

acik mimi said... [Reply]

salam...
saya blogger baru...kalau sudi masukkan link anda dalam post saya yg terbaru...
sedikit ilmu blogwalking untuk di kongsikan bersama pada semua sahabat blogger..
Thanks..

Amirrah Zawani said... [Reply]

bukan anak2 je yg tengok..
mak bapak pun boleh join skali ;)

Ellen said... [Reply]

wah..nak download ni..thanks for sharing ya..hehe

acik mimi said... [Reply]

link telah terpasang sila periksa untuk kepastian ....
terima kasih...

julicavero said... [Reply]

anak-anak, bapak-bapak dan ibu-ibu boleh join..hehe

Akram said... [Reply]

eksperimen time skolah2 dulu mmg best...

Entri Terbaru:Kesian Budak Ni...

azreenazeman said... [Reply]

Wah! cadangan yg menarik!
huhu.. :)

cik lola said... [Reply]

cik mula nympah kt astro sb sllu tygkn menda yg sama brulang2 kali..

Abu said... [Reply]

aku ikut jer.. tengok astro neh kadang2 jer...

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back