rss
email
twitter
facebook

Thursday, December 2, 2010

Introducing Nuffnang-Churp Churp Connect


Salam semua. Secara ringkas dan padat. Apa yg nak aku hebohkan adalah mengenai tajuk di atas. Iaitu bagi kengkawan yg ada akaun Nuffnang dan ChurpChurp. Sekarang ni sudah ada kemudahan bagi menghubungkan silaturahim antara keduanya.

Mudah saja. Hanya satu langkah mudah!

1) Korang nampak icon yg ditunjuk anak panah merah tu? Just klik kat situ. Korang klik kat icon yg tak highlight lagi, contoh di atas link utk ChurpChurp.



Kemudian sign in korang punya email dan password.



Tadaa..sudah siap.Sekarang korang boleh buka mana2 akaun Nuffnang atau pun ChurpChurp tanpa perlu login lagi. Tap apa kebaikan buat semua ini??



Ha..jelas dah sekarang memang banyak manfaatnya walaupun ada 3 je..hehe. Selamat Mencuba!


Menarik!
 1) FRISO MUMMY GOLD - Buy & Redeem!
2) PRUDENTIAL Assurance - RM 30 for survey!

4 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

jaya jr said... [Reply]

bagus nyenek..baru saye tau..huhu

Mawar Merah said... [Reply]

Cantik, menarik, tertarik btol info ni (^.^)

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said... [Reply]

wahh menarik..tapi saye belom buat..heheh..

"REALITI dunia sementara @ cucuatokaji""

Cikgu Fikri said... [Reply]

churp2 tu bnda alah aper sebenanryer?
xfaham sgt lah..
ader kaitan ngan twitter ker?

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back