rss
email
twitter
facebook

Tuesday, May 25, 2010

LUNATOTS - Cloth Diaper




Jimat!..jimat!...apa yg jimatnye..kepoh tul aku mlm2 ni..actually benda ni lama dh wujudnya dan ramai yg dah tau..tp aku nak review gak..manalah tahu ada yg berminat..

Dibawakan product dari syarikat terkenal, Lunatots yg terletak di Armcorp Mall,..


Lampin pakai buang...opss silap,.lampin pakai semula yg mempunyai ciri2 yg pastinya menggembirakan poket anda mak bapak suma..mm, nak story sket..

Antara ciri2 istimewa:

1. Lampin yg ada adjustable button so ur baby leh pakai sampai umur 3 tahun tu..
2. Waterproof di lapisan luaran beb..
3. Lapisan dalam yang mesra bayi agar sentiasa kering.
4. Terdapat dalam 17 colours pilihan yg menawan..

Jadi apa tunggu lagi,..dapatkan dgn segera (mcm iklan lak) & kalu ada sesiapa yg ada pengalaman terhadap product seumpama ini bolehla berkongsi bersama..


0 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back