rss
email
twitter
facebook

Saturday, May 22, 2010

MENGANTUK? - Cuba tips ini.

Aku tau mesti ada kalangan korang yang selalu sangapp  dan sampai tertido time kat opis kan..Nah aku nak bg petua sket..konfem hilang punye..

Ikutlah arahan betul2 ye...

Ni ala taichi sikit la...
sebagai intro dan warming up..


tiru la macam ni..
untuk melegakan bahu dan leher tu..


wa..wa..aa..dah betul tu..

gerak ke kanan kemudian ke kiri



gerak ke kiri kemudian kanan


ikut jer ler...jangan terpusing kepala udah la..



tepuk kuat-kuat kat dahi..
ni untuk menghilangkan mengantuk..


dah tu buat gerakan tangan dan badan..
buat macam hepi jer..

kemudian goyang2 kepala dan badan sket..
buat macam takde masalah.

  buat secara aggressive lak..
haa..peduli apa orang lain nak kata..


hilangkan semua stress..esok gaji kan?


pusingkan kepala..relakss..dah nak abis dahh..

tengok muka kat cermin
sambil goyang2..haa..Boss pun dah join tu..


Akhir sekali..
buat joget kucing..


kalau tak hilang gak
amik bantal kecik gi tidur kat surau..

1 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

Thristhan said... [Reply]

Hahaha, this is so cute :)

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back