rss
email
twitter
facebook

Saturday, October 23, 2010

Dizzy gillespie ~ Siapa?


Wah..memang pelik. Tak pernah dengar nama dia pun sebelum ini. Tapi ia mendapat rating carian di Google yg sungguh tinggi dan secara sengaja menarik minat aku utk lebih kenal ngan mamat ni. Apa yang best sangat??
*
*

*
*
*

Beliau seorang pemain jazz trumpet keturunan Amerika yg memang famous giler time dulu2. 

Dia ni memang terkenal dgn pipinye yg mengelembong cam belon tu bila meniut trumpet. Kelakar tapi hebat. Tiup trumpet lebih sukar dari recorder. Hihik.

Sumber: Google

5 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

Dark Half said... [Reply]

lagi??
ingat ke dtg mesia ke apa :P

zsmy said... [Reply]

peh mmg gelembong gile pipi die..slamat xpecah!!

Yuni Aisyah said... [Reply]

bru tau spe dia nie..thanx sbb kongsi..mmg hebat..hehe

Che Armster said... [Reply]

uiyo!! pipi dah macam buntal :P

amira said... [Reply]

heee,,, comey lah.. =P

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back