rss
email
twitter
facebook

Saturday, November 27, 2010

PRUDENTIAL Assurance THE BEST!!


Salam semua pembaca. Aku rasa ramai di antara kita yang dah ada mengambil polisi insuran. Tak kirala untuk diri sendiri, anak dan sebagainya (makwe/pakwe?). Ini adalah salah satu cara utk menjamin & beri perlindungan sewajarnya hingga masa akan dtg. Bg yg belum ada tu boleh timbang2kan ia..

Kebanjiran begitu byk polisi insuran dari pelbagai syarikat yg menawarkan mmg memeningkan kepala utk memilih.Mmgla kebanyakkannya hampir sama tapi kalau kita bijak memilih pasti akan lebih menguntungkan kita. Tul tak?

Ha ni ada satu syarikat yg memang femes kat Msia yg menawarkan pelbagai produk insuran yg senantiasa menarik utk ditawarkan kepada suma. PRUDENTIAL Assurance 


Pelbagai jenis polisi yg ditawarkan seperti :
-Saving (Dah Ada)
-Protection (Dah Ada)
-Retirement
-Investment (Dah Ada)
-Child (Dah Ada)
-Medical

Kalau korang tengok byk pilihan yg boleh dibuat ikut kemampuan dan tujuan kita memilih insuran tu. Kalau nak tahu lagi leh tengok tips memilih insuran ni utk tahu panduan memilih yg betul..Mgkn aku akan pilih medical kot coz yg lain suma dah ada. Tak rugi byk insuran kalau betul pilihan kita tuh..Di site Prudential ni korang boleh buat kiraan sendiri bajet korang dan mendownload brochure mengikut produk yg dorang ada. Kelassss.. 

Survey..survey...survey
*
*


Isi butiran korang kendian Drag & Drop je icon 4 pilihan insuran spt di atas..


Terkini lagi sensasi, korang leh join survey yg diadakan dan korang leh menang voucer RM 30 utk gi shopping tuh..senang je survey dia..tak sampai 2 minit pun..isk.(termenung sesaje pun dah 3 minit)

"BIJAK MEMILIH MENANG MEMAKAI..."


5 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

caliph shuriken said... [Reply]

dh ada bro.. plg ramai demand medical card skrg ^^

savings,investment,protection

Hanis Azla said... [Reply]

insurans mmg penting sgt skrg ni.. sbb kos perubatan dah mkn meningkat..

aqish said... [Reply]

insurans ni penting sangat.
Dulu orang kata tak penting sekarang baru ramai yang berlumba-lumba nak beli insurans.

nasib saya dah beli. :)


BUTTON HEART.COM >>> WAIT THERE

Lelord said... [Reply]

saya ngan najlaa mmg amik prudential

EzzEddin said... [Reply]

agak choosy kalau masuk bab2 insurans ni..
tapi tak dinafikan memang perlu

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back