rss
email
twitter
facebook

Sunday, November 28, 2010

Friso-Mum-Gold ~ Mmm..Ibu/Anak SUKA


Hai hoi hai..Apa yg korang buat cuti2  ni.Takkan berblogwalking je sampai ke lebam. Ha ni satu lg aku nak sampaikan buat semua. Friso-Mum-Gold. Banyak manfaat weh. Ni baru betul sambil menyelam kita minum susu..Bak kata lirik lagu kumpulan Indonesia nih " Ibu2 Bapak2 Siapa yang punya anak sila bagi... susu Friso Gold" Ada ker? K cukup mengarut. Ikuti info yg berguna ni.
*
*

Step #1
Ha pe2 hal register dulu butiran korang kat site ni baru leh teruskan..



Step #2
,
Download form kat site, kumpulkan bukti pembelian dan submit. Itu je.Mudah kan?..


Step #3
Segala jenis susu Friso Gold yg korang beli tu ada point mereka yg tersendiri. Jika korang dah laksanakan Step #2, secara otomatik korang akan dapat point yang terkumpul.


So nak buat apalak ngan point2 ni.? Bukannya kacang yg boleh dimakan!! Ha sabar. Lihat nih...


Step #4
Ha...Dengan point yg korang kumpul pilih saja pelbagai barangan yg ditawarkan seperti termometer, susu Friso Gold, voucer dan berbagai. Tengok jumlah point barang2 yg mencukupi syarat dan terus redeem. Mudah mudah..

*
*
Sekali aku tengok dah macam Bonuslink la pulak!hehe



Ha dan untuk keterangan lanjut korang leh la check di sini. Takut kalau aku menipu pepagi ni, dah gigi pun tak berus....huishhh.


"Selamat Minum SUSU.."


Lihat juga : PRUDENTIAL Assurance - RM 30 for simple survey.



5 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

Nadia arRumaisha said... [Reply]

suka tgk iklan friso ni....nak-nak tang scan pregnant tu....

Fiqas said... [Reply]

wah...good imfo nih..tq..

mzhany said... [Reply]

xde anak bleh reg ker? sbb hr tu xleh...ahahha nak kena cilok mykid anak org lain r nih...

suhaisweet said... [Reply]

@mzhany. Tak tahu pula anak wajib utk register Friso Gold sebab ada juga susu yg utk para ibu mengandung.

Nur Misnan said... [Reply]

salam.. bagus iklan nih
boleh stand by untuk next baby.. hu3

thanks brother

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back