rss
email
twitter
facebook

Wednesday, November 24, 2010

Bila Nak Kaya Nih?



Salam semua. Apa kabar teman Nuffnang? Sihat ke kengkawan Churpchurp?Bagaimana lak ngan diehard fan Youthsays? Begitu juga lelain lagi yg mencari sumber pendapatan tambahan secara online.

Banyak juga yg merungut berkata melalui cara ni terlalu slow la bro..Sehari naik10 sen je..bila nak kaya camnih? Sabar dik sabar. Kalau kene cara dan gayanya mesti berjaya. Terlalu ramai yg ordinary person kat alam maya ni yg tidak menggunakan akal fikiran dalam online bisnes termasuk aku (masih belajar hehe). Dari 90% mostly hanya 10% sahaja yg benar-benar berjaya. Dorang tu genius ke? Ataupun hanya nasib dorang je lebih baik. Tidak.Kita pun boleh. Dan nanti aku kupaskan pada siri yg akan datang..Cewah.

Ingat pepatah ni..

"Don't work for the money, but let the money works for you"

Lebih kurang gitulah kata org yg berjaya..How?? Tunggu...



10 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

Atif Hafiz said... [Reply]

btol3....bersabar jela...jgn pk duit je kn.....:)

Faarihin said... [Reply]

biarlah duit tu yang datang cari kita.. ada ke? hehehe..

DearCats said... [Reply]

biaq pi je.. jgn taksub.. lg pun it's only part-time incomekan?.. just be yourself.. yg penting blog daily, blog walking, tinggal jejak and be happy with it *psl tu la aku tak senang muhahahah!*

Mariana said... [Reply]

saje2 hobi je buat belog
tp kalo dpt wit tmbhn besh gak

ecah said... [Reply]

wah2..ayatnya..mantop..meletop..
betul, jgn kejar sgt..nnti usaha 100% unutng talak mula lah nak mengeluarkan kata2 yang x patot..bersyukur dgn apa yg ada..sikit2 lama2 jadi bukit...

Boloque said... [Reply]

yang penting isi kndungan..niat kta utk bershare info & ilmu..duit tu no 2..hehe

De'din said... [Reply]

weeee ~
boleh tahu pendapatan on9 anda sehingga kini ?
plez

suhaisweet said... [Reply]

Haha..bahaya ni nak tahu...;D

Adem Aizad said... [Reply]

hahahaha nice blog keep it up bro
Adem & Cats

Db Cooper said... [Reply]

bro kalo dah ada ilmu sok2 nak tambah income, roger2 la aku, nak menuntut

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back