rss
email
twitter
facebook

Wednesday, November 3, 2010

Fenomena ChurpChurp!



Salam semua. Wah sekarang ni ramai benar ye yg dah tahu pasal churpchurp ni. Ha buat kengkawan yg belum tau tu meh la sama2 join sbb tak rugi pun. Ini adalah satu cara lagi tambah peluang pendapatan secara online.

Apa yg perlu korang buat adalah sign up dulu churpchurp ni dan link dgn akaun twitter atau facebook korang. Pastu completekan tugasan2 yg akan diberi mengikut arahan yg ditetapkan. Tugasan tu dia maklumkan mnelalui email korang. Jgn lupa utk cari follower seramai mungkin. Ha..kat sini follower mmg memainkan peranan yg penting. Makin ramai yg klik pada tweet asignment kita ni maka makin byk lah fulus yg dapat. Mudahkan?
*
*

*

Tengok! Tak sampai sebulan aku dah dapat sebanyak ni. Alhamdulillah..

*
*

Last sekali korang tak perlu risau. Tak hilang punya status 'geli2' korang ngan Nuffnang ni sbb ia pun adalah sebahagian dari Nuffnang kita yg tersayang jugak. Cewah.

Selamat Mencuba.


9 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

L@g3nd@ buD@k N@k@L said... [Reply]

churpchurp apa pulak..adehh

adehhh..cuba nk memahami..

thnks bro kongsi info

peace

~@m!_L!y@~ said... [Reply]

nak tura laa jugak....

gnesop.com said... [Reply]

x sampai sebulan dan hampir rm10? hebat2..

Izan Ishak said... [Reply]

best tu...kejap je dah ada hasilnya... nak cuba jgklah~

Hanis Azla said... [Reply]

wah info yg baik ni.. nnt boleh try jg.. Thanks yer berkongsi info.

Sky8Men said... [Reply]

ohoo...nk try la...lalala~~

AiTotYati said... [Reply]

oooooooo

*melopong*

makcik tak pandai le pulak.

tapi tq for the info ye

NURUL UMAIRAH said... [Reply]

t/ksh sbb bg info yg berguna....:))

darkbatman said... [Reply]

aku bru stat.. 2 pun terkedek2 gune churp churp..hee

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back