rss
email
twitter
facebook

Saturday, November 20, 2010

Bila P1 4G nak MELETOP?!



Salam semua sahabat suhaisweet. Apa khabar dan aku percaya ramai yg masih dalam mood berhari raya..yeahh..korban..korban..jgn tak sembelih. Kesempatan cuti lama ni aku pulun rest kat kampung d selatan tanahair.

Semangat berkobar2 nak blogwalking konon nak terjah site kengkawan..last2 hampeh. P1 4G aku si Wiggy ni terpisah jauh dari base station dia.(Takde coverage ler tu). Aduh..menyesal aku stop Celcom BB aku baru2 nih. Walaupun hap-hap tp still gak ada bar merah menyala2..bipbip.(cam otoromen)
*
*

*
Kalau di KL speed dia mmg kalah lain2 Broadband! Tapi bak kata CEO di..hanya 40% kawasan di Malaysia Barat telah dicover..so yg lain harap tunggu ye. Nasib la kat kampung2 ni pun ada CC. Leh gak sekali kala lepas rindu. Budak kampung pun dah pandai main roulette dan poker online tau.Isk isk

Anyway selamat bercuti wat kengkawan semua. Insyallah aku akan terjah selagi hayat dikandung broadband. Hehe.



6 orang baru nak pergi PLKN.. isk isk..:

princeduyong said... [Reply]

hehe...standard la tu kat kampung kan...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

menarik tu peribahasa baru keh3..

LATEST ENTRY

NAK TEGUR ORANG PUN KENA ADA ADAB?

APAKAH TUJUAN ANDA MENULIS BLOG?

TOP 10 UNDI ANDA MASIH DIPERLUKAN?

Dark Half said... [Reply]

nampaknya kau kene tukar blk la bb yg lama...

selama aku guna P1 mmg xde masalah maybe sbb x penah bwk explore tempat2 yg coverage kureng. lgpun quota bulanan P1 paling tinggi (20GB) sebulan kalau nak compare dgn provider lain walaupun monthly subscription lbh krg sama. utk kaki download muvi n software cam aku, P1 mmg terbaik la

hans said... [Reply]

hahaha
streamyx juga terbaik

P/S : Video Dr. Rozmey Hampa Dengan Kutipan Filem 2 Alam Sangat Lucu Dan Kreatif

zmah said... [Reply]

Ooooo ingat kawan CYBER ya...TAHNIAH!terima kasih ingat kita semua.

beautiful_rose said... [Reply]

huhuhu nasib berukband aku masih boleh di guna pakai lagi...

Not Obsolete Yet. So Grab It!

One Step Ahead . No Turning Back